Képzéseinkről


Összetett, globalizálódó világunkban újra kell értelmeznünk és fogalmaznunk olyan jelenségeket, mint a regionális integráció és dezintegráció, a régi és az új szereplők (államok, piacok, a civil társadalom hálózatai) közötti kapcsolódási pontok illetve ezek állandóan változó viszonya. Ehhez azonban arra volna szükség, hogy tradicionális elveink végre nyitottabbá váljanak.

Az ISES Alapítvány minden olyan hallgatót örömmel fogad, aki bővíteni szeretné ismereteit a társadalomtudományok, a nemzetközi kapcsolatok és az Európa tanulmányok, valamint a kulturális örökség menedzsment és a fenntartható fejlődés terén. Képzéseink a Budapest Corvinus Egyetemmel kötött szerződéses megállapodás alapján, együttműködésben, a közösen létrehozott Globális és Európai Integrációs Tanulmányok Intézete (Institute of Global and European Integration Studies - IGES) keretein belül zajlanak. (Bővebb információ itt.)

A két képzés különösen azok számára ajánlott, akik a társadalmi és politikai változások, a kommunikáció, a kulturális örökség, menedzsment, fenntartható fejlődés, a demokratikus átmenet kihívásai, a kisebbségek és emberi jogok tanulmányozása iránt érdeklődnek

Szívesen ajánljuk figyelmébe továbbá nemzetközi hírű ISES Nemzetközi Nyári Egyetemünket, amely rendszerint minden év június utolsó és július első hetében kerül megrendezésre.